GreenEx

Kijárat a hétköznapokból

Kik vagyunk mi?

Szenvedélyünk a Szigetköz, a világ egyik legszebb tájegysége. Szeretnénk neked is megmutatni természeti értékeit, kulturális és szellemi örökségeit. Vízi- és kerékpáros túráinkon, programjainkon a természet varázsa által közelebb juthatsz önmagadhoz és társaidhoz, rátalálhatsz az elveszett és láthatatlan fonálra, amely a vízhez, az éghez és a napfényhez köt. 

Miért vagyunk különlegesek?

A GreenEx, kijárat a hétköznapokból. Különlegesek vagyunk, mert időd függvényében kínálunk természetközeli, aktív kikapcsolódási lehetőségeket. Hangsúlyt fektetünk a Szigetköz természeti értékeinek, kulturális és szellemi örökségének bemutatására. 

Túráinkon, programjainkon, lehetőség nyílik az elmélyülésre, társaid és önmagad megismerésére.

Névadós játékunk eredményhirdetése


Vízitúrázni sokféleképpen lehet. Mi csak szívvel, lélekkel és szenvedéllyel tudunk. Különleges építésű hajóinknak lelke van, a Forest Gump című filmből pedig tudjuk, ha egy hajónak nincs neve, akkor lelke sincs. 

Köszönjük, hogy részt vettetek a játékunkban az alábbi nevek fogják díszíteni a hajóinkat: Kóvalter, Elevátor, Radó, Pislogó, Erebe, Farkasúsztató, Halrekesztő.
Ezek a nevek kapták a legtöbb szavazatot, de ez a javaslat egyik túravezetőnktől érkezett, így ő nyilván nem nyerheti meg játékot. Úgy döntöttünk, hogy mindenki, aki nevet javasolt, részt vehet egy ingyenes Győr medertörténeti túrán. 

A nyertesek neveit a Facebook oldalunkon találjátok meg. 

A GreenEx csapata